Etusivu > Suositus

Suosittele Lehtitoria tutullesi! Saatte molemmat 5€!


Oletko tyytyväinen Lehtitorin palveluun ja tarjontaan? Nyt voit suositella Lehtitoria ystävällesi tai tutullesi- ja samalla tienata teille molemmille 5 euron alennukset.


Suosituksen saaja

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti

Suosittelijan tiedot

Etunimi
Sukunimi
SähköpostiNäin se toimii:


Haluatko suositella Lehtitoria?

Toimi seuraavasti: Jos olet aikaisemmin tilannut Lehtitorilta lehden niin suosittele yksinkertaisesti Lehtitoria tutullesi tai ystävällesi. Tämän voit tehdä täyttämällä tällä sivulla olevan suosituslomakkeen. Suosituslomakkeen täytettyäsi suositus lähetetään sähköpostitse tutullesi. Suositukseen sisältyy 5 euron alennuskoodi, jonka suosituksen vastaanottaja voi hyödyntää ensitilauksen yhteydessä. Jos suosituksen vastaanottaja suosituksestasi tilaa lehden Lehtitorilta omalla nimellään, niin lähetämme tämän jälkeen myös sinulle alennuskoodin, jonka voit käyttää seuraavan tilauksen yhteydessä.

Oletko vastaanottanut suosituksen?

Toimi seuraavasti: Tuttusi on suositellut sinulle Lehtitoria ja olet tästä hyvästä saanut sähköpostin, johon sisältyy 5 euron alennuskoodi. Alennuskoodin voit käyttää mahdollisen ensitilauksen tehdessäsi. Kun Lehtitorin uutena asiakkaana teet suosituksen pohjalta ensitilauksen, niin lähetämme alennuskoodin myös suosittelijalle.

Huom!

  • - Ainostaan yksi alennuskoodi per tilaus
  • - Suosituksesta mahdollista hyötyä ainoastaan kun suositus tehty ensitilaajalle
  • - Suosittelijan on oltava Lehtitorin asiakas jo entuudestaan
  • - Suosituksen vastaanottaja ei voi siirtää kampanjakoodia käytettäväksi toiselle henkilölle

Asiakaspalvelu: 0600-301120 (1,53 euroa/min + pvm)
successTuote viety ostoskoriin!
TILAA UUTISKIRJE
Saat tietoa parhaista tarjouksistamme ja lukuvinkeistä suoraan sähköpostiisi vähintään kerran kuussa. Anna sähköpostiosoitteesi ja paina nuolta.
TIETOA LEHTITORISTA
Asiakaspalvelu
info@lehtitori.fi
0600-301120
(1,53 euroa/min + pvm)

Lehtitori vastaa kaikkien sivuston kautta tehtyjen tilausten asiakaspalvelusta, poikkeuksena muutaman kotimaisen kustantajan tarjouslehdet. Katso tarjouslehtien kustantajalista tästä. Lehtitorin asiakaspalvelu on auki ma-pe 9.00-16.00. Tavoitat meidät sähköpostitse ja puhelimitse.

Ei lisäkustannuksia
Lehtitilauksen hinnan lisäksi ei ole mitään muita kustannuksia eikä sitoumuksia.

Laskutus
Maksat tilaukset helposti laskulla tai verkkomaksulla. Laskutus tapahtuu Lehtitorin toimesta, poikkeuksena muutaman kotimaisen kustantajan tarjouslehdet. Katso tarjouslehtien kustantajalista tästä.