Etusivu > Usein kysyttyä

Lehtitilaus - Usein kysyttyä

1. Miten lehtitilaus maksetaan?

Lehtitori tai joissain tapauksissa kustantaja lähettää laskun, kun tilaus on vastaanotettu. Lehtitorilla Lehtitilauksen voi myös maksaa verkkomaksulla välittömästi tilausta tehdessä. Valitessasi maksutavaksi verkkomaksun myönnämme 2 euron lehtikohtaisen alennuksen.


Täältälöydän listan kustantajista, jotka tarjoustuotteidensa kohdalla vastaavat asiakkaan laskuttamisesta itsenäisesti. Mikäli tilaus on tehty Lehtittorin kautta ja jokin muu kustantaja lähettää asiakkaalle laskun, sitä ei pidä maksaa. Ottakaa siinä tapauksessa yhteys Lehtitorin asiakaspalveluun puhelimitse 0600-301120 (1,53€/min +pvm) tai sähköpostilla info@lehtitori.fi.

2. Milloin saan tilaukseni ensimmäisen numeron?

Lehtitori välittää maksetun tilauksesi viipymättä eteenpäin kustantajalle. Lehden toimittamisesta vastaa aina tilaamasi lehden kustantaja. Tilausten toimitusajat vaihtelevat lehti- ja kustantajakohtaisesti. Tilauksen ensimmäinen lehti toimitetaan kustantajan alkamissäännösten mukaisesti. Ensimmäisen numeron keskimääräiset toimitusajat suoritetun tilausmaksun jälkeen:
Kotimaiset sanomalehdet, 1 viikko
Kotimaiset aikakauslehdet, 2 viikkoa
Ulkomaiset lehdet:
Skandinavia, 1 kuukausi
Eurooppa, 2 kuukautta
Amerikka, 2-3 kuukautta
Muut maat, 2-3 kuukautta
HUOM! Ulkomaisten lehtitilausten alkamisajat ovat suuntaa antavia. Välitämme lehtitilauksen toivotun alkamisajan kustantajalle, mutta emme voi taata kustantajan noudattavan niitä.

3. Miten lehtitilaus toimii?

Tilaus on aina vuoden mittainen, pois lukien kampanjatarjoukset ja kuukausitilaukset. Lähetämme tilaajalle ennen tilauksen päättymistä uudistuslaskun, jonka maksamalla tilaus jatkuu seuraavat 12 kk.

4. Miten lehtitilaus peruutetaan?

Lehtitilauksen voi peruuttaa tekemällä peruutusilmoituksen Lehtitorin asiakaspalveluun puhelimitse 0600-301120 (1,53 euroa/min +pvm) tai sähköpostilla info@lehtitori.fi. Kesken tilauskauden peruutetuista tilauksista veloitetaan lehtikohtaisina peruutuskuluina 20 euroa. Lehtitori välittää peruutukset eteenpäin kustantajille, mutta ei muutoin vastaa tilausten peruutukseen liittyvistä velvoitteista. Tilauksesta mahdollisesti jo suoritetut maksut hyvitetään kustantajan soveltaman käytännön mukaisesti.

5. Voinko tilata lehtiä, joita ei ole tällä sivustolla?

Lehtitori välittää kotimaisten ja ulkomaisten kustantajien lehtiä sekä Suomeen että ulkomaille. Jos haluamaasi lehteä ei löydy sivuiltamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0600-301120 (1,53 euroa/min +pvm) tai sähköpostilla info@lehtitori.fi


Jos ylläolevista usein kysyttyjen vastauksista ei löytynyt vastausta pulmaasi tai haluat kysyä lisätietoja, niin ystävällisesti täytä tämän sivuston palautelomake tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0600-301120 (1,53€/min +pvm) tai sähköpostilla info@lehtitori.fi

Asiakaspalvelu: 0600-301120 (1,53 euroa/min + pvm)
successTuote viety ostoskoriin!
TILAA UUTISKIRJE
Saat tietoa parhaista tarjouksistamme ja lukuvinkeistä suoraan sähköpostiisi vähintään kerran kuussa. Anna sähköpostiosoitteesi ja paina nuolta.
TIETOA LEHTITORISTA
Asiakaspalvelu
info@lehtitori.fi
0600-301120
(1,53 euroa/min + pvm)

Lehtitori vastaa kaikkien sivuston kautta tehtyjen tilausten asiakaspalvelusta, poikkeuksena muutaman kotimaisen kustantajan tarjouslehdet. Katso tarjouslehtien kustantajalista tästä. Lehtitorin asiakaspalvelu on auki ma-pe 9.00-16.00. Tavoitat meidät sähköpostitse ja puhelimitse.

Ei lisäkustannuksia
Lehtitilauksen hinnan lisäksi ei ole mitään muita kustannuksia eikä sitoumuksia.

Laskutus
Maksat tilaukset helposti laskulla tai verkkomaksulla. Laskutus tapahtuu Lehtitorin toimesta, poikkeuksena muutaman kotimaisen kustantajan tarjouslehdet. Katso tarjouslehtien kustantajalista tästä.